Ads Top

Samsung brengt consumenten naar de rand van de ruimte

Samsung heeft een gedurfde, buitenaardse missie aangekondigd. Binnenkort wordt de Galaxy S10 5G in de stratosfeer gelanceerd om consumenten de kans te geven hun seflie in de ruimte te krijgen.

Een hogedrukballon ter grootte van de helft van een basketbalveld (10,5m x 18m) zal vanaf een lanceerplatform in South Dakota in de VS opstijgen tot 20 kilometer hoogte, met een op maat gemaakte laadbak waarin de Galaxy S10 5G wordt gehouden.

Deze speciale laadbak is ontworpen om ervoor te zorgen dat de beste kwaliteit foto's worden gemaakt door rekening te houden met de kromming van de aarde en het licht van de zon, wier zonne-energie zowel de laadbak als de Galaxy S10 5G voedt.

Op aarde krijgen consumenten de kans om een foto van zichzelf in de ruimte te ontvangen door een selfie te nemen met hun smartphone en die te uploaden op de Mission Control-website. Twee op maat gemaakte apps werden ontwikkeld om SpaceSelfie mogelijk te maken. De eerste is een app voor ground control, om selfies te verzenden en ontvangen tussen Mission Control en de laadbak.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.