Ads Top

Pixel 4 weer niet in Benelux

De nieuwe Pixel 4 smartphones van Google, zojuist gepresenteerd in New York, zullen wederom niet in Nederland te koop zijn. De vorige modellen waren in de Benelux zelfs alleen via de import te koop. Op 24 oktober begint de verkoop al wel in Noord Amerika.

Veel verrassingen waren er niet meer tijdens de Made by Google presentatie. De specs van de Pixel 4 waren al grotendeels uitgelekt. De standaard versie heeft een scherm van 5,7 inch en het scherm van de XL versie meet 6,3 inch. Beide modellen hebben een Snapdragon 855 processor aan boord met 6 GB aan RAM. Verder is 64 GB aan opslag beschikbaar. Android 10 wordt meteen meegeleverd.

Qua camera's blijven de toestellen enigszins achter bij de concurrentie: de dual camera ondersteunt 12 en 16 megapixel. Aan de voorkant bevindt zich een 8 megapixel camera. Ontgrendelen gebeurt met gezichtsherkenning. Nieuw is Motion Sense, waarmee je het toestel met handgebaren op afstand kunt bedienen.

Met 749 euro voor de Pixel 4 en 899 euro voor de 4XL zit Google wederom aan de bovenkant van de markt. Aanvankelijk circuleerden nog hogere bedragen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.