Ads Top

Huawei onthult Mate 30

Huawei heeft vandaag de Mate 30 Series onthuld tijdens een exclusief evenement in München. De HUAWEI Mate 30 Series is ‘s werelds eerste 2e generatie 5G smartphone.

Het futuristische design van de Mate 30 Series is gebaseerd op de look van de Huawei Mate 20 Series, maar gaat nog een stuk verder. De nieuwe Huawei Horizon Display heeft een gestroomlijnd, ononderbroken oppervlak dat in een hoek van 88 graden doorloopt voor de ultieme edge-to-edge ervaring, ideaal voor foto- en videografie.

De HUAWEI Mate 30 Pro vervangt de volumeknoppen aan de zijkant door een onzichtbare, virtuele side-touch interactiefunctie. Hiermee kan de positie van de volumeknop naar persoonlijke voorkeur worden aangepast voor bijvoorbeeld linkshandige gebruikers of mensen met kleinere handen.

Op de achterkant van het toestel valt meteen het typische cirkeldesign van de Quad Camera op, omringd door een metalen afwerking. De HUAWEI Mate 30 Pro heeft ook de Huawei Acoustic Display technologie die zorgt voor kwaliteitsvol geluid.

De Huawei Mate 30 Pro heeft een Quad Camera systeem met een SuperSensing Cine Camera, een 8MP Telephoto Camera en een 3D Depth Sensing Camera.

De SuperSensing Cine Camera is een dual main-camera systeem dat concurreert met een hoogwaardige DSLR. De Cine Camera heeft een grote 1/1.54-inch lichtsensor met een hoge maximale ISO rating van 51200, waardoor je video’s kan maken met opmerkelijk dynamisch bereik en ook super slow-motion met 7680 fps. De camera ondersteunt ook 4K Wide-Angle Low-light Time-Lapse video’s.

De 6.53-inch HUAWEI Mate 30 Pro en de 6.62-inch HUAWEI Mate 30 zijn later dit jaar in Europa verkrijgbaar in de kleuren Emerald Green, Space Silver, Cosmic Purple en Black.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.