Ads Top

Apple noemt zijn premium iPhones Pro

Zoals verwacht heeft Apple vanavond de 5,8-inch iPhone 11 Pro, 6,5-inch iPhone 11 Pro Max en de 6,1-inch iPhone 11 aangekondigd. Het is voor het eerst dat Apple zijn premium modellen Pro noemt. Anders dan Samsung biedt Apple nog geen 5G ondersteuning.

Het design verschilt nauwelijks van de vorige modellen, of het zou een meer matte afwerking van de achterkant moeten zijn. De nadruk bij de iPhone Pro ligt bij de cameratechnologie. De modellen krijgen een derde cameralens, waarmee breedhoekfoto’s kunnen worden gemaakt. De drie camera’s zijn in een vierkant blokje achterop de iPhone geplaatst, en niet in een langwerpige rechthoek zoals bij voorgaande modellen.

De resolutie van het goedkoopste iPhone model blijft 1792 x 828 pixels met een pixeldichtheid van 326 pixels per inch. De behuizing is van aluminium, maar het toestel heeft voor het eerst een dubbele camera, waaronder een breedbeeldlens. De iPhone 11 is, net als de Pro versies, uitgerust met de nieuwe A13 Bionic-chip. Het glas van iPhone 11 is volgens Apple het sterkste van alle smartphones. Deze iPhone heeft een IP-gradatie van 68. Dat houdt in dat hij maximaal 30 minuten lang en tot 2 meter diep waterbestendig is.

iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn verkrijgbaar in midnight green, spacegrijs en een zilverkleurige en goudkleurige uitvoering, met een capaciteit van 64 GB, 256 GB en 512 GB. De prijzen beginnen bij 1159 euro.

iPhone 11 ligt vanaf vrijdag 20 september in de winkels. Het voordeligste model kost 809 euro.
iPhone 11 ligt vanaf vrijdag 20 september in de winkels. Het voordeligste model kost 809 euro. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.