Ads Top

Samsung lanceert nieuwe vouwbare telefoons

Samsung heeft zoals verwacht vanmiddag in Parijs de opvouwbare Galaxy Z Fold 6 gelanceerd en de Galaxy Z Flip 6, de klaptelefoon die je tot een compact ‘pakketje’ dichtvouwt.

Het grote scherm van de Z Fold, het FlexWindow van de Z Flip en de iconische FlexMode zorgen volgens Samsung voor meer AI-mogelijkheden en nieuwe manieren van communiceren, produceren en creëren.

Zowel de Galaxy Z Fold6 als de Flip6 zijn uitgerust met het Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy, volgens Samsung de meest geavanceerde mobiele Snapdragon-processor ooit. De Z Fold6 heeft een verbeterd koelsysteem met een grotere zogenoemde vapor chamber.

Note Assist zorgt wederom voor vertalingen, samenvattingen en automatische opmaak van notities. Met de transcriptiefunctie worden vertalingen en samenvattingen van spraakopnamen rechtstreeks in Notes mogelijk. Teksten in Pdf-bestanden kunnen worden vertaald en als overlay worden weergegeven.

Het nieuwe Composer voor Samsung Keyboard genereert tekst op basis van simpele trefwoorden voor e-mails en sociale media-apps. Voor sociale media creëert Composer tekst in de eigen stijl van gebruikers door eerdere berichten te analyseren. Daarnaast wordt de S Pen-ervaring verder uitgebreid met Galaxy AI op het scherm van de Galaxy Z Fold6.

De Galaxy Z Flip 6 is niet goedkoper of duurder geworden. Het instapmodel kost nog steeds 1199 euro voor 12GB aan werkgeheugen en 256GB aan opslagruimte. De Galaxy Z Fold 6 is wel duurder geworden. Voor het instapmodel, met 12GB RAM en 256GB opslag, vraagt Samsung 1999 euro. Ook verschijnt er een variant met 512GB opslagruimte voor 2119 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.