Ads Top

Xiaomi lanceert Redmi 13: 108MP camera gecombineerd met 'leuke functies'

Xiaomi lanceert vandaag de Redmi 13, het nieuwste lid van de Redmi-familie, waarmee volgens het bedrijf zelf een nieuwe standaard wordt gezet voor smartphones op instapniveau.

De Redmi 13 heeft een slank en stijlvol ontwerp met een groot aantal verbeterde mogelijkheden voor veeleisende gebruikers. Een voorbeeld is de 108MP superscherpe camera, gericht op het verbeteren van de fotografie-ervaring.

Voor het eerst in de Redmi-reeks, introduceert de Redmi 13 een 108MP superscherpe camera, met 3x in-sensor zoom om gebruikers beelden van 'uitzonderlijke details' te leveren. Dankzij de geavanceerde Samsung ISOCELL HM6 1/1.67 inch-sensor en de innovatieve 9-in-1 pixel binning-technologie, is de Redmi 13 in staat om ultra-heldere nachtfoto's en dynamische HDR-beelden te maken, vol levendigheid en helderheid.
 
Naast de uitzonderlijke prestaties van de camera is de Redmi 13 ook ideaal voor selfie-liefhebbers. Met zijn verbeterde 13MP selfie-camera en soft-light ring die het scherm gebruikt om natuurlijke en gebalanceerde belichting te creëren, levert de Redmi 13 ongelooflijke selfies.
 
De Redmi 13 stimuleert gebruikers om hun fotografische vaardigheden te verbeteren door een reeks creatieve functies, zoals een verscheidenheid aan filmCamera vintage filters met real-time previews en een nostalgisch, klassiek gevoel. Met filmFrame kunnen gebruikers een reeks frameontwerpen toevoegen. Of het nu gaat om het documenteren van reizen of het delen van gedenkwaardige ervaringen, met de Redmi 13 kunnen gebruikers hun creativiteit kwijt dankzij de diverse functies.

Verkrijgbaar in vier kleuropties - Midnight Black, Sandy Gold, Pearl Pink, en de opvallende Ocean Blue3, met een bijzonder effect dat de rimpelingen van de zee nabootst. Redmi 13 is geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar zowel stijl als verfijning. De Redmi 13 heeft een slank profiel van 8,3 mm4. Het biedt ook bescherming tegen vochtige weersomstandigheden en onbedoeld morsen dankzij de IP53-certificering.5 Redmi 13 biedt een uitstekende combinatie van stijl, prestaties en betrouwbaarheid voor gebruikers die op zoek zijn naar een apparaat dat moeiteloos aansluit bij hun levensstijl.
 
Met een uitgebreid 6,79-inch FHD+-scherm dat AdaptiveSync-technologie integreert, past de Redmi 13 slim de verversingssnelheid tot 90 Hz aan op basis van gebruiksscenario's. Met een uitstekende kleurdiepte en een maximale helderheid van 550 nits, oogt de inhoud op de Redmi 13 levendig, zelfs bij fel zonlicht.

Ondertussen kunnen gebruikers gerust zijn over hun ogen tijdens het gebruik van het toestel, dankzij de drievoudige TÃœV Rheinland-certificeringen voor Low Blue Light, Flicker Free en Circadian Friendly eigenschappen. Door DC-dimming toe te passen, vermindert het apparaat bovendien oogvermoeidheid en verbetert het het comfort in omgevingen met weinig licht, wat gebruikers extra gemoedsrust biedt.

De Redmi 13 is verkrijgbaar in Midnight Black, Pearl Pink en Ocean Blue,³ in 6GB+128GB, 8GB+128GB en 8GB+256GB configuraties. De Redmi 13 zal in de aankomende weken beschikbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.