Ads Top

Apple onthult macOS Sequoia

Apple heeft vandaag macOS Sequoia onthuld, met zeer veel nieuwe mogelijkheden, waaronder synchrone iPhone-weergave. Met deze nieuwe Continuïteit-feature kun je je iPhone volledig vanaf je Mac bedienen. Verder krijgt Safari een grote update, met een nieuwe Highlights-feature waarmee je op websites direct de belangrijkste informatie vindt.

macOS Sequoia maakt Continuïteit veelzijdiger met synchrone iPhone-weergave. Je ziet je achtergrond en appsymbolen precies zoals ze op je iPhone staan, kunt door de verschillende pagina’s van het beginscherm swipen en ook je favoriete apps gebruiken. Je bedient je iPhone met het toetsenbord, de trackpad en de muis van je Mac, en ook de audio komt uit de Mac-speakers. Slepen en neerzetten tussen je iPhone en Mac gaat zonder enige moeite. Bovendien is je iPhone al die tijd vergrendeld, zodat niemand ziet wat je aan het doen bent. Ook StandBy werkt goed in de synchrone iPhone-weergave, zodat je belangrijke informatie in één oogopslag kunt zien. En als je op je iPhone een melding krijgt, kun je daar direct vanaf je Mac op reageren.

De nieuwe Passwords-app maakt het nog makkelijker om wachtwoorden en inloggegevens te beheren op één plek. Ook gamers kunnen aan de slag met een breed scala aan nieuwe titels, zoals Assassin’s Creed Shadows en Frostpunk 2, die allemaal nog beter tot hun recht komen op Mac.

Ook nieuw in macOS Sequoia is Apple Intelligence, het persoonlijke intelligentiesysteem voor Mac, iPhone en iPad. Dit systeem combineert de kracht van generatieve modellen met de individuele context van de gebruiker, met als resultaat AI die ongekend handig is.

De preview is vandaag beschikbaar voor ontwikkelaars.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.