Ads Top

ASUS presenteert nieuwe Vivobook S-serie met aanpasbaar RGB-verlicht toetsenbord en 3K 120 Hz OLED-beeldscherm

ASUS heeft zijn nieuwe Vivobook S-serie voor 2024 onthuld. De laptops – die allemaal verkrijgbaar zijn met een ASUS Lumina OLED-beeldscherm – zijn uitgerust met de nieuwste, energiezuinige Intel Core Ultra-processoren. De nieuwe Vivobook-serie bestaat uit de 15.6-inch ASUS Vivobook S 15 OLED (S5506) en de 16-inch ASUS Vivobook S 16 OLED (S5606)

Ook op het gebied van visuals heeft de nieuwe Vivobook S-serie een volgende stap gezet: alle modellen bieden nu een ASUS Lumina OLED-beeldscherm, waarbij de resolutie kan oplopen tot 3,2K (in het geval van de S5606), in combinatie met een refresh rate van 120 Hz, een kleurengamma van 100% DCI-P3 en DisplayHDR True Black 600-certificering.[3]

Het ASUS ErgoSense toetsenbord biedt niet alleen veel comfort, maar geeft Vivobook-gebruikers een extra mogelijkheid om hun laptop te personaliseren, dankzij de aanpasbare, single-zone RGB-verlichting. Daarnaast wordt werken zonder muis ook een stuk prettiger dankzij een extra groot ErgoSense-touchpad. Om de gebruikerservaring verder te verfijnen kunnen consumenten rekenen op een 180-graden scharnier om de laptop plat neer te leggen, een infraroodcamera met fysieke sluiter, I/O (input/output)-poorten en Dolby Atmos®-audio uit krachtige Harman Kardon-gecertificeerde stereospeakers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.