Ads Top

Samsung lanceert Galaxy Book4

Samsung zijn meest geavanceerde pc-reeks ooit: de Galaxy Book4 Ultra, Book4 Pro en Book4 Pro 360. Met een intelligente processor, interactief scherm en een robuust beveiligingssysteem beloven deze pc's volgens de fabrikant ultieme productiviteit, mobiliteit en connectiviteit.

DDe nieuwe Intel® Core Ultra 9 combineert een snellere centrale processor (CPU) met een krachtigere grafische processor (GPU) en een nieuwe neurale processor (NPU). De NVIDIA GeForce RTX 4070 laptop-GPU[3] tilt de gebruikerservaring naar een hoger niveau, terwijl creativiteit wordt gestimuleerd met generatieve AI-tools op basis van NVIDIA Studio-technologie.

De Galaxy Book4 Ultra heeft een verbeterd koelsysteem met een 11 procent bredere vapor chamber en een dubbele ventilator met ongelijke bladafstand, wat zorgt voor minder hitte en ventilatorgeluid.

In slechts 30 minuten laadt de Galaxy Book4 Ultra 55 procent extra op[6] met de 140W-adapter4 die 1,4 keer groter is dan zijn voorganger. Dataprivacy en beveiliging worden steeds meer van belang nu apparaten intelligenter en meer verbonden zijn.

De AKG Quad-luidsprekers met Dolby Atmos produceren heldere hoge tonen en rijke bassen. De dubbele microfoon van studiokwaliteit, voorzien van bidirectionele AI-ruisonderdrukking vangt stemmen duidelijk op, zelfs in rumoerige omgevingen tijdens videogesprekken. LE Audio, een geavanceerde Bluetooth-audiostandaard, biedt samen met de Galaxy Buds2 Pro een realistische geluidservaring met minimale latency.

De Galaxy Book4-reeks wordt geleidelijk beschikbaar in geselecteerde markten, te beginnen met Korea in januari 2024. De Galaxy Book4 Ultra is verkrijgbaar in 16-inch in de kleur Moonstone Gray, de Galaxy Book4 Pro in 14-inch en 16-inch, met kleuropties Moonstone Gray en Platinum Silver en de Galaxy Book4 Pro 360 in 16-inch, in Moonstone Gray en Platinum Silver[13]. De Galaxy Book4-reeks kenmerkt zich door een verfijnde afwerking met een grotere verscheidenheid aan gerecyclede materialen1, waaronder kunststoffen, glas en aluminium.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.