Ads Top

OPPO A Series portfolio is nu ook verkrijgbaar in Nederland

De OPPO A Series portfolio is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Het betreft de OPPO A38 met 33W SUPERVOOC snelladen en een grote batterij van 5.000 mAh die wordt aangedreven door MediaTek Helio G85 met voldoende geheugen en opslag. Het apparaat beschikt ook over een 50 MP AI-camera, een 'verbluffend' 90 Hz Sunlight Display en Ultra Volume-modus.

Daarnaast is de OPPO A58 nu verkrijgbaar. Met een 6,72 inch FHD+ Sunlight Display en verbeterde dubbele stereoluidsprekers tilt de OPPO A58 de entertainmentervaring naar een hoger niveau om aan de behoeften van verschillende scenario's te voldoen. Met de 33W SUPERVOOC-oplaadfunctie, een grote, langwerkende batterij van 5.000 mAh, verbeterde hardware en het intuïtieve ColorOS 13.1 beschikt de OPPO A58 over een goede batterijduur en 'krachtige prestaties'

De OPPO A58 is verkrijgbaar in Glowing Black. De Glowing Black-versie is voorzien van de OPPO Glow-afwerking met een glinsterend kristaleffect. De OPPO A58 weegt ongeveer 192 gram en is slechts 7,99 mm dik, wat zorgt voor een comfortabele grip en wat de A58 een slank, stijlvol uiterlijk geeft.

De nieuwe OPPO A58 is voorzien van een 6,72 inch FHD+ Sunlight Display en biedt een schermhelderheid van 680 nits, zodat gebruikers gemakkelijk foto's kunnen bekijken of tekst kunnen lezen in fel zonlicht. Het Sunlight Display heeft een hoge resolutie van 2400×1080 en ondersteuning voor 100% DCI-P3-kleurengamma voor het weergeven van levendige content en haarscherpe teksten.

De A58 is ook uitgerust met geüpgradede dubbele stereo-luidsprekers. De luidsprekers bieden tot 40% meer volume dan de vorige generatie en leveren een vollere, rijkere stereo surround-geluidskwaliteit voor gesprekken, games of video.

De OPPO A58 is uitgerust met een 50 MP AI-camera, waarmee gebruikers kristalheldere beelden met hoge resolutie vastleggen. Dankzij ondersteuning voor pixelbinning worden vier pixels gecombineerd om één grotere pixel te vormen, waardoor meer details behouden blijven, vooral bij weinig licht. De 50 MP AI-camera en de 2 MP-portretcamera werken samen om indrukwekkende achtergrond-blurring te bieden. Met de 8 MP-camera aan de voorkant levert de OPPO A58 verbluffende selfies en verbeterde videogesprekkwaliteit.

De OPPO A38 is nu in Nederland verkrijgbaar in Glowing Black met 4GB RAM + 128GB ROM voor 219,- euro via OPPO's online shop en andere verkoopkanalen.

De OPPO A58 is nu in Nederland verkrijgbaar in Glowing Black met 6GB RAM + 128GB ROM voor 249,- euro via OPPO's online shop en andere verkoopkanalen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.