Ads Top

Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera nu beschikbaar in Nederland

OPPO kondigt de beschikbaarheid aan van de nieuwe A78 5G in Nederland. De smartphone is uitgerust met ColorOS 13 en voorzien van een trendy design met de iconische OPPO Glow. De OPPO A78 5G is direct beschikbaar in de OPPO e-store en via andere kanalen.

Dankzij de 33W SUPERVOOC-snellaadtechnologie laadt de 5.000mAh batterij van de A78 5G volledig op tot 100 procent in 67 minuten. Met een volledige laadbeurt zijn tot 22,85 uur aan telefoongesprekken mogelijk.

De A78 5G bevat bovendien een aantal slimme energiebeheerfuncties, die gebruikers helpen om de prestaties en algehele levensduur van hun batterij verder te verbteren. Zo haalt de Super Power Saving-modus het uiterste uit de laatste batterijprocenten, terwijl Super Night Standby het slaappatroon van de gebruiker leert kennen om het stroomverbruik tijdens de nacht te beperken tot slechts 2 procent.

De OPPO A78 5G is uitgerust met een 50MP-hoofdcamera waarmee gebruikers volgens  OPPO 'kristalheldere beelden' met een hoge resolutie kunnen vastleggen, terwijl een 2MP zelfportretlens diepte en een bokeh-effect toevoegt voor hoogwaardige portretten. Aan de voorzijde zit een 8MP-frontcamera voor selfies en om te videobellen met vrienden en familie.

De OPPO A78 5G is onmiddellijk beschikbaar in Nederland via de OPPO e-store en andere kanalen. De smartphone wordt aangeboden in de kleuren Glowing Black en Glowing Blue. De adviesprijs bedraagt 295 euro voor 4GB RAM + 128GB ROM.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.