Ads Top

Samsung Internet 19.0 Beta beschikbaar

Samsung heeft Samsung Internet 19.0 Beta gelanceerd. Deze browser biedt krachtige functies om gebruikers te beschermen tegen online bedreigingen van trackers. Ook is de browse-ervaring beter dan ooit.

Samsung Internet 18.0 bracht al verbeteringen aan de Smart anti-tracking functionaliteit, die hielp voorkomen dat cross-site trackers technieken gebruiken om trackerblokkering te omzeilen. Deze slimme anti-tracking voorkwam dat trackers geavanceerde omleidingstechnieken zoals Canonical Name (CNAME) cloaking of vertraagde bounce gebruikten om gebruikersgegevens te verzamelen.

De nieuwste versie van Samsung Internet brengt deze AI-aangedreven functie een stap verder. De verbeterde Smart anti-tracking detecteert domeinen die samenspannen met geclassificeerde trackers en past onmiddellijke bescherming toe.

Verbeterde lookalike phishing-detectie is ontworpen om gebruikers te waarschuwen wanneer ze op een frauduleuze website komen met een URL die lijkt op het origineel, zodat ze geen persoonlijke gegevens achterlaten voor criminelen.

De bètaversie is te downloaden in de Google Play Store en Samsung Galaxy Store.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.