Ads Top

ASUS onthult nieuwe details Zenbook 17 Fold OLED

ASUS heeft de Zenbook 17 Fold OLED aangekondigd, de allereerste 17.3-inch vouwbare OLED-laptop.

Het opvouwbare laptopmodel wist bij de aankondiging tijdens CES 2022 al hoge ogen te gooien met zijn veelzijdigheid, originaliteit en vindingrijkheid. Nu is ASUS klaar om de laptop daadwerkelijk uit te brengen en tijdens het aanstaande event wordt er meer bekendgemaakt over de beschikbaarheid van de laptop.

Om de Zenbook 17 Fold OLED, de allereerste 17.3-inch opvouwbare laptop, te ontwikkelen zijn ASUS-ingenieurs aan de slag gegaan met een unieke vormfactor. Zijn unieke design maakt het mogelijk om maar liefst twee configuraties van het OLED-scherm in een enkel apparaat te verwerken: een groot 4:3 17.3-inch 2.5K touchscreen dat doormidden vouwt om zo naadloos over te gaan in twee 3:2 12.5-inch 1920x1280 beeldschermen.

Wanneer de laptop gecombineerd wordt met de ASUS ErgoSense Bluetoot®-keyboard en touchpad, dan zorgt het opvouwbare design ervoor dat de laptop op verschillende manieren gebruikt kan worden - Desktop, Laptop (met Bluetooth keyboard), Laptop (met een virtueel keyboard), Tablet, Reader en Extended. Deze unieke vormfactor zorgt voor een veelzijdigheid dat nog nooit eerder vertoond is. Dit maakt de Zenbook 17 Fold OLED een uniek en gewild apparaat.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.