Ads Top

Nieuwe feature phones van Nokia

HMD Global introduceert drie nieuwe feature phones aan die een alternatief bieden voor mensen die willen ontsnappen aan technologiemoeheid en de 'always on'-cultuur.

Nokia 8210 4G - een nieuwe toevoeging aan de 'Originals'-familie - eert de iconische Nokia 8210 die in 1999 werd gelanceerd tijdens de Paris Fashion Week.

De nieuwe Nokia 8210 4G is geïnspireerd op de klassieke feature phone en trekt de aandacht door een opvallend ontwerp en kenmerkende duurzaamheid te combineren met 4G, VoLTE-mogelijkheden, een groot 2,8-inch display en een intuïtieve gebruikersinterface. Bovendien beschikt hij over de bekende wekenlange stand-by tijd.

De Nokia 5710 XpressAudio combineert een grotere batterij, speciale toetsen voor audiobediening en ingebouwde draadloze oordopjes. Wanneer ze niet worden gebruikt, zitten de afneembare draadloze oordopjes onder een slider aan de achterkant van de telefoon, zodat ze steeds makkelijk te vinden en opgeladen zijn.

De audiotuning van de telefoon zorgt voor een rijke bas, heldere hoge tonen en natuurlijk geluid via de telefoonluidspreker, een verbonden speaker of de oordopjes.

De flip-functionaliteit en het doordachte ontwerp van de Nokia 2660 Flip maken het voeren van gesprekken volgens GMD nog eenvoudiger. Het grote scherm, de compatibiliteit met gehoorapparaten, de goede levensduur van de batterij en de grote knoppen zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

De Nokia 8210 4G zal beschikbaar zijn in Nederland vanaf eind juli/begin augustus in blauwe uitvoering vanaf 79,99 euro.

De Nokia 5710 XpressAudio zal beschikbaar zijn in Nederland vanaf eind juli/begin augustus in zwart/rood uitvoering vanaf 89,99 euro.

De Nokia 2660 Flip zal te koop zijn in Nederland vanaf eind juli/begin augustus in de kleuren blauw, rood en zwart in een bundel met de Nokia Charging Cradle vanaf 99,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.