Ads Top

Poco F4 GT voor mobiele gamers

POCO kondigt zijn nieuwste vlaggenschip aan: de gamesmartphone POCO F4 GT. De POCO F4 GT levert volgens het merk zelf indrukwekkende topprestaties met een 4nm Snapdragon 8 Gen 1-processor, geavanceerde LiquidCool Technology 3.0, een plat 120Hz AMOLED-scherm, magnetische pop-up triggers en 120W HyperCharge.

De echte test voor een gaming-smartphone is warmtebeheer: oververhitting kan leiden tot slechte prestaties. Om deze reden is de POCO F4 GT uitgerust met een koelsystemen: LiquidCool Technology 3.0.

Verder beschikt de POCO F4 GT over een eerste 120W HyperCharge en een 4.700mAh batterij, die volledig kan worden opgeladen in 17 minuten.

Speciaal aan de smartphone: magnetische triggers, knopjes om mee te schieten, speciaal voor gamers. De triggers, die 1,5 miljoen keer drukken aankunnen, zijn getest op meer dan 100 populaire games. Ze zijn ook handig tijdens dagelijks gebruik: bijvoorbeeld als snelknoppen voor de camera, schermopname of zaklamp.

De CyberEngine, een van de beste lineaire motoren beschikbaar op Android smartphones, geeft daarnaast een hoger trillingsbereik.

Het toestel kost 599 euro, maar is tijdelijk met korting te verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.