Ads Top

Nokia smartphone met duurzaamheidsbelofte

HMD Global voegt een nieuwe 5G-smartphone toe aan de X-series. Het toestel is bestand tegen onder andere extreme temperaturen van 55 graden Celsius tot -22 graden Celsius, een val van 1,8 meter en 1 uur onder water. Daarmee kan de smartphone omstandigheden aan die veel zwaarder zijn dan het 'tumult van het dagelijks leven'.

jaar. Het scherm is gemaakt van één van de sterkste glassoorten die er is - Corning Gorilla Glass Victus - en is vier keer krasbestendiger dan zijn concurrenten. Mocht het toch binnen een jaar vanaf gebruik onverwacht breken, dan wordt het gratis vervangen.

De levensbestendige telefoon met militaire standaard (Mil-STD-810H) heeft nochtans dezelfde kenmerkende Scandinavische uitstraling als andere Nokia smartphones.

De Nokia XR20 wordt geleverd met vier jaar maandelijkse beveiligingsupdates, drie jaar Android OS-upgrades en een verlengde garantie van drie jaar.

De Nokia XR20 is uitgerust met een 48 MP + 13 MP ZEISS Optics dubbele camera met twee flitsers voor het maken van portret- en landschapsopnames, zelfs in de duisternis. Filmen wordt ondersteund door de geheel nieuwe SpeedWarp-modus, Action Cam-modus voor stabiliteit en audio van OZO voor windruisonderdrukking. OZO Playback biedt ondersteuning van extra luidsprekers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.