Ads Top

Sony Xperia 10 III met 5G nu verkrijgbaar


De Sony Xperia 10 III met een 21:9 OLED-scherm en 5G is vanaf nu verkrijgbaar bij een groot aantal Sony dealers in de Benelux. Consumenten ontvangen tot en met 13 juni 2021 een Sony WH-CH710N koptelefoon cadeau bij aanschaf van de Xperia 10 III 128GB.

Dit lichtgewicht toestel in het middensegment is uitgerust met een aantal kenmerkende functies van Sony. Zo heeft de Xperia 10 III een 21:9 Wide display dat is verwerkt in een stijlvolle behuizing.

Gebruikers kunnen eenvoudig het scherm splitsen met Side Sense, de 21:9 multivenstertoepassing, of via stembediening. Het beeldscherm is voorzien van Corning Gorilla Glass 6 aan de voor- en achterzijde. Tevens heeft de Xperia 10 III een IP65/IP68 certificering van IP65/IP68.

De Xperia 10 III heeft een camerasysteem met drie lenzen. Met de ultragroothoeklens van 16mm kunnen telefoonfotografen weidse beelden vastleggen. De  27mm-lens is een brede lens die ideaal is voor een verscheidenheid aan opnamesituaties en scènes met weinig licht. Tot slot stelt de 54mm-telelens gebruikers in staat om dichter bij hun onderwerpen te komen – en is ideaal voor portretten.

De automatische modus van de Xperia 10 III beschikt nu over dierdetectie, waarmee dieren worden herkent. Dankzij de verbeterde F1.8-lens is het eenvoudig om scherpe foto’s te maken met vooraf vastgelegde instellingen. Zowel in de Night-modus als in de Auto-modus kunnen gebruikers zelfs in omstandigheden met weinig licht hoogwaardige beelden maken. De Xperia 10 III maakt opnamen met 10 fps dankzij de Burst-modus. Hierdoor worden bewegende onderwerpen nooit gemist en automatische belicht. Tot slot beschikt de Xperia 10 III ook over 4K video-opnamen.

Het toestel is verder uitgerust met Android 11 en is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. De Xperia 10 III is vanaf nu als pre-order te bestellen voor  429 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.