Ads Top

ASUS kondigt Zenfone 8-serie aan


ASUS heeft de splinternieuwe Zenfone 8-serie onthuld, de meest krachtige smartphones in de Zenfone-familie tot nu toe.

Beide modellen zijn voorzien van accu’s met hoge capaciteit - 4000 mAh in de Zenfone 8 en 5000 mAh in de Zenfone 8 Flip.

Zowel de Zenfone 8 als de Zenfone 8 Flip wordt gekenmerkt door een Samsung AMOLED-beeldscherm met Delta-E <1 kleurnauwkeurigheid. Daarnaast beschikt het beeldscherm van de Zenfone 8 over een refresh rate van 120Hz.

De Zenfone 8 maakt gebruik van een 120Hz Samsung AMOLED-beeldscherm met een responstijd van slechts 1ms voor extreem soepel scrollen en visuals zonder blur.

De Zenfone 8 beschikt over een systeem met een dubbele camera aan de achterzijde, terwijl de Zenfone 8 Flip gebruikmaakt van een ‘triple-camera’ Flip Camera. Deze module wordt aangedreven door een motor en kan razendsnel flippen, zodat de gebruiker foto’s kan maken van eenzelfde kwaliteit aan zowel de voorkant als de achterkant.

De 64MP Sony IMX363 camera levert volgens ASUS ongekende resolutie, dual-pixel autofocus, optische beeldstabilisatie en een hoge lichtgevoeligheid, voor perfecte foto’s overdag en in de avond.

De lange batterijduur wordt verzekerd door accu's met een hoge capaciteit - 4000 mAh in Zenfone 8 en 5000 mAh in Zenfone 8 Flip.

Accu-onderhoudssystemen maximaliseren de levensduur van de batterij, en het nieuwe systeem in het ZenUI 8- besturingssysteem heeft een variatie aan automatische stroombeheermodi waar gebruikers gemakkelijk tussen kunnen schakelen, afhankelijk van hun behoeften, variërend van maximale prestaties tot maximale batterijduur.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.