Ads Top

Samsung lanceert One UI 3 met Android 11

Samsung lanceert met One UI 3 de nieuwste upgrade voor Galaxy-toestellen. De upgrade naar One UI 3 komt beschikbaar met Android 11 OS.

Binnen de interface zijn de functies die je het meest gebruikt – zoals het startscherm, vergrendelscherm, meldingen en Quick Panel – visueel uitgelicht. Nieuwe effecten, zoals dim/blur voor meldingen, helpen je om snel te focussen op wat voor jou het belangrijkst is.

Bij One UI 3 draait het om eenvoud. Met de opnieuw ontworpen widgets op je vergrendelscherm bedien je muziek makkelijker en zie je belangrijke informatie, zoals afspraken, zonder dat je je toestel hoeft te ontgrendelen. Daarnaast gaat het bijhouden van berichten en gesprekken intuïtiever. Zo staan app-meldingen op een direct toegankelijke plek, zodat je ze snel kunt lezen en direct kunt reageren.  

De uitrol begint op de Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra en de upgrade komt daarna ook beschikbaar op de Galaxy Note20-, Z Fold2, Z Flip, Note10-, Fold en S10-serie (1). In de eerste helft van 2021 volgt ook de Galaxy A-serie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.