Ads Top

OPPO lanceert 5G-smartphone binnen A-serie: OPPO A73 5G

OPPO introduceert vandaag de OPPO A73 5G. De nieuwste aanwinst binnen de A-serie levert volgens de Chinese fabrikant krachtige 5G-connectiviteit in een dun en licht ontwerp voor een comfortabele handgreep.

Het toestel heeft een ultralicht ontwerp met een slanke doch strakke behuizing van slechts 7,9 mm dun. Dit dankzij een lichtere 4040mAh-batterij.

De OPPO A73 5G is in Nederland verkrijgbaar in de kleur Navy Black met de nieuwste technologie op het gebied van gradiëntcoating.

De OPPO A73 5G wordt geleverd met een 90Hz Neo-Display 2.0 met een soepele 90Hz-refresh rate en all-day AI Eye Protection-functies. Het 6,5-inch beeldscherm komt met een FHD+ LCD-display die een ruime screen-to-body ratio mogelijk maakt van 90,5 procent. De selfiecamera is verstopt in een punch hole om het scherm zo goed mogelijk tot z’n recht te laten komen voor een prettige kijkervaring.
 
Verder beschikt smartphone over een AI-Triple Camera met 16 MP hoofdcamera, 8 MP groothoekcamera en een 2 MP zwart-witcamera. Om portretten dat extra vleugje flair mee te geven, kunnen gebruikers kiezen uit 15 stijlvolle filters waaronder zeven nieuwe moderne filters.

Tevens vermindert de Ultra Night-modus ruis in nachtfilmopnames en schiet het beelden in HDR.

De OPPO A73 5G heeft een 8 MP voorcamera met AI Beautification om selfie-resultaten te verbeteren op het gebied van warmte, helderheid en licht.

De OPPO A73 5G in Navy Black met 8 GB RAM en 128 GB ROM is per direct verkrijgbaar in de OPPO e-store voor 329 euro. Vanaf 3 december zal het toestel ook verkrijgbaar zijn bij o.a. MediaMarkt, Coolblue, Mobiel.nl en Belsimpel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.