Ads Top

Dell vernieuwt XPS 15 en XPS 17

Dell verwelkomt de nieuwe XPS 15 en XPS 17, twee laptops uit de stijlvolle XPS-familie. Beide apparaten krijgen voor de eerste keer een vrijwel randloos scherm.

De Dell XPS 17 is volgens Dell de krachtigste XPS-laptop ooit, maar ook de ‘kleinste’ 17-inch laptop ter wereld. Het vrijwel randloze, 4-zijdige InfinityEdge-display maakt hem kleiner dan 48 procent van de 15-inch laptops die vandaag beschikbaar zijn.

De XPS 17 beschikt over de nieuwste 10e generatie Intel Core-processoren, een NVIDIA GeForce RTX 2060 grafische kaart en een krachtige batterij met een batterijlevensduur van 19 uur om de hele dag mee te gaan.

Dell plaatste zijn kleinste HD-webcam ooit discreet aan de bovenkant van het scherm. Ideaal voor videomeetings en presentaties. Dankzij de bovenaan gemonteerde microfoons met geavanceerde echo-onderdrukking en ruisonderdrukking kom je altijd luid en duidelijk over.

De XPS-familie is verder voorzien van Windows Hello, een ingebouwde vingerafdruklezer in de aan/uit-knop. Hiermee kan je de laptop niet alleen veilig ontgrendelen, maar verlies je geen tijd door een wachtwoord in te voeren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.