Ads Top

‘Mobiel internet in de toekomst beter dan Wifi'

Meer dan de helft van alle Nederlanders verwacht dat de kwaliteit van mobiel internet in de toekomst beter zal zijn dan die van Wifi. Het grootste deel van alle internetgebruikers is minder positief over het mobiele 3G- en 4G-netwerk dan over de gemiddelde WiFi-verbinding.

Zo blijkt uit onderzoek dat internetvergelijk.nl door Multiscope heeft laten uitvoeren onder 1091 Nederlanders. Maar liefst 50,7 procent van hen is het eens met de stelling dat het mobiel netwerk in de toekomst beter zal zijn dan WiFi. Slechts 10 procent denkt van niet en de overige stemmers staan er neutraal in.

36,3 procent van alle deelnemers geeft aan dat het mobiele netwerk momenteel nog niet sneller en beter te vinden dan de WiFi. 39 procent heeft daar geen uitgesproken mening over en slechts een kleine groep - van iets minder dan een kwart 24,7procent vindt het mobiele internet juist wel beter en vlotter werken.

Met name in de Randstad (48 procent) en in het westen (39,7 procent) verkiest men Wifi boven de 3G- en 4G-verbinding. Gezien in die regio’s respectievelijk 31,5 en 34,4 procent neutraal is, blijft er een kleine minderheid over die mobiele data beter vind dat Wifi.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.