Ads Top

Snelle Wifi in de tuin

De devolo WiFi Outdoor-adapter lost WiFi-problemen buiten op. Het product gebruikt het elektriciteitsnetwerk alsof het een lange datakabel is. Hierdoor blokkeren de muren van je huis het WiFi-signaal niet meer en is het mogelijk elk aanwezig stopcontact buiten te transformeren tot een WiFi-hotspot.

Dit klinkt allemaal misschien wat hightech. Maar de adapter is heel eenvoudig te installeren. Verbind een dLAN-adapter die gebruikmaakt van een Homeplug AV-transmissiestandaard, met de router en stop hem binnen in een stopcontact. Steek vervolgens de devolo WiFi Outdoor-adapter buiten in een stopcontact en klaar! De adapter genereert automatisch een nieuw WiFi-netwerk met volledige signaalsterkte.

De adapter is voorzien van een robuuste behuizing, gemaakt van met glasvezel versterkt plastic met beschermingsclassificatie IP 65. Daardoor is hij optimaal beschermd tegen stof en vuil, en vormen zelfs water en hevige regen geen gevaar.

De devolo WiFi Outdoor-adapter is online en via verschillende retailers verkrijgbaar voor de adviesprijs van 169,90 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.