Ads Top

OnePlus lanceert OnePlus 7 serie

OnePlus heeft zijn nieuwste lijn premium smartphones, de OnePlus 7 serie, aangekondigd.

De OnePlus 7 Pro is uitgerust met een geavanceerd 90 Hz-scherm, wat betekent dat het scherm 90 keer per seconde wordt vernieuwd.

Dankzij HDR10 en HDR10+ kan er naar content gekeken worden in de best mogelijke kwaliteit met subtiele kleurcontrasten.

OnePlus heeft alle randen van het scherm geminimaliseerd.

De camera’s op de achterkant van de OnePlus 7 Pro beschikken over een 48 megapixel sensor met Optical Image Stabilizer (OIS), een 8 megapixel 78mm telelens van f/2.4 en 1 μm pixelgrootte en gestabiliseerd door OIS, en een 16 megapixel 117° groothoeklens van f/2.2.

De nieuwe camera heeft ook een verbeterde Nightscape-modus en verbeterde prestatie bij weinig licht.

De pop-up camera aan de voorzijde is bedekt met saffierglas en het mechanisme is getest op minimaal 300.000 bewegingen. Dit betekent dat de pop-up camera 150 keer per dag, elke dag gedurende meer dan vijf jaar kan worden gebruikt.

Ook met de nieuwe OnePlus 7 omarm je volgens de fabrikant een premium ervaring. Mede dankzij de Qualcomm Snapdragon 855 chipset, UFS 3.0, Dolby Atmos-stereoluidsprekers, RAM-Boost, nieuwe schermontgrendelingstechnologie, UltraShot-engine en meer.

De OnePlus 7 heeft een krachtige opstelling met twee lenzen waarmee je volgens de fabrikant uitzonderlijke foto's maakt. De hoofdsensor op de OnePlus 7 is voorzien van Sony's IMX586, een 48-megapixel, ½ inch supergrote sensor met een diafragma van f/1.7, en OIS en EIS. De tweede camera is 5-megapixel en de hele cameraserie wordt opnieuw aangedreven door de krachtige nieuwe UltraShot-technologie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.