Ads Top

Samsung lanceert drie nieuwe Galaxy S smartphones

Tien jaar na de introductie van de eerste Galaxy S-smartphone, onthulde Samsung woensdag de Galaxy S10. Met volledig vernieuwde Dynamic AMOLED-displays, verbeterde camera’s en slimmere prestaties, zo zegt het bedrijf.

De Galaxy S10 maakt gebruik van wat Samsung zijn beste scherm tot nu toe noemt: ’s werelds eerste Dynamic AMOLED-display. Het display toont levendige content in meer kleuren dan ooit. De Galaxy S10 is HDR10+-gecertificeerd, volgens Samsung een unicum voor smartphones. Het Dynamic AMOLED-display heeft een VDE-certificaat voor levendige kleuren.

Het Infinity-O Display heeft verschillende sensoren en camera-technologie in een gaatje in het scherm. Tot slot bevat het Dynamic AMOLED-display ’s werelds eerste ultrasonische vingerafdrukscanner in het display. De scanner analyseert de contouren van de vingertoppen in 3D, in plaats van 2D.

Verder is er voor het eerst de SuperSteady-feature, die volgens het bedrijf de GoPro-camera’s overbodig maakt. Met deze optie maak je video’s zonder trillingen.

Samsung brengt dit jaar voor het eerste drie verschillende modellen uit: de Galaxy S10, Galaxy S10 Plus en de goedkopere Galaxy S10e.

De drie toestellen zijn vanaf 8 maart te koop.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.