Ads Top

De nieuwe OPPO AX7 smartphone

Het Chinese OPPO zet met de nieuwe AX7 naar eigen zeggen sterk in op belangrijke wensen van de klant: een goede camera, duurzame batterij, voldoende geheugen, slimme processor, een strakke look & feel en vooral: value for money.

Vanaf 20 februari is de nieuwe OPPO AX7 officieel verkrijgbaar in Nederland met ‘killer-features’ waaronder een solide 4GB RAM en 64GB ROM-geheugen, een grote 4230mAh batterij, een 16MP voorcamera, Hyper Boost voor optimale snelheid en een stylish design. De AX7 beschikt daarnaast over een ‘Waterdrop Screen’ en een speciale textuur voor betere grip.

De OPPO AX7 is onder meer uitgerust met een 13+2MP dubbele camera aan de achterzijde en een 16MP camera aan de voorzijde, met een F2.0 diafragma voor nog mooiere selfies. Bovendien gebruikt de AX7 een groothoekcamera aan de voorzijde, waarmee ruimtelijke (groeps)foto’s kunnen worden gemaakt in een compacte omgeving. Daarnaast is AR-Stickers een nieuwe functie op de AX7 die meer personalisatie mogelijk maakt ten opzichte van de bestaande stickers.

De OPPO AX7 is vanaf 249 euro verkrijgbaar in de kleuroptie Glaze Blue.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.