Ads Top

Sony lanceert Xperia XZ1 en de Xperia XZ1 Compact

Sony Mobile kondigt twee nieuwe toestellen aan; de Xperia XZ1 en de Xperia XZ1 Compact. Beide voorzien van de vernieuwde Motion Eye camera, de nieuwste 3D scan-technologie, HDR-display voor de Xperia XZ1 en een premium luisterervaring met Hi-Res audio en verbeterde Stereo Speakers.

Met de nieuwe camera kun je super slow motion video's met 960 frames per seconde te filmen. Met Predictive Capture kun je voordat je ook maar op de sluiterknop hebt gedrukt automatisch beelden opslaan zodra deze een actie of emotie detecteert.

3D Creator is het interne algoritme van Sony voor het snel en eenvoudig scannen van 3D voorwerpen. Voor de allereerste keer in een smartphone kun je nu binnen één minuut 3D scans van voorwerpen maken met vier verschillende scanmodi: hoofd scannen, gezicht scannen, eten scannen en vrij scannen.

De Xperia XZ1 is verder water- en stofbestendig. Het toestel is verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren, geïnspireerd op het verschillende licht uit de natuur. Moonlit Blue vertegenwoordigt de kleur die je ziet zodra de avond valt en Venus Pink stelt het duister voor, Warm Silver het zonlicht in de ochtend en onze klassieke Black het donker van de nacht. Om jouw lifestyle keuze extra nadruk te geven, zijn de nieuwe h.ear headphones van Sony Consumer Electronics verkrijgbaar in dezelfde kleuren die geheel bij jouw Xperia passen.

Ook de Xperia XZ1 Compact is voorzien van de nieuwste Sony innovaties zoals een Motion Eye camera met Super slow motion video, 3D Creator, een camera op de voorzijde met een super groothoeklens en een premium audio-ervaring, en dat alles in een compacte vorm met 4,6 inch display.

De Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact zijn per direct als pre-order te bestellen en zijn wereldwijd verkrijgbaar vanaf eind september 2017, beide worden geleverd met Android 8.0 Oreo. De Xperia XZ1 kost 699 euro en de XZ1 Compact 599 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.