Ads Top

Samsung Wave gelanceerd

Samsung lanceert met de Wave (S8500) de eerste smartphone die gebruikmaakt van het open mobiele platform bada van Samsung. De Samsung Wave is een unieke multimedia smartphone, die de beste full HD kijkervaring ooit biedt, zo beweert Samsung zelf. Het grote Full Touch Super AMOLED 3,3 inch display brengt beelden op heldere wijze tot leven, terwijl de Social Hub je dichter bij je netwerkcontacten brengt.

De telefoon heeft als eerste ter wereld een Super AMOLED display. Super AMOLED geeft helderder en scherper beeld en reflecteert minder dankzij het AMOLED OnCell display. Het beeldscherm heeft een hoge WVGA-resolutie (800 x 480 pixels) en is voorzien van de mDNIe- (mobile Digital Natural Image engine) technologie die Samsung al succesvol op LCD- en LED-TV's toepaste. Met een vrije kijkhoek en supersnelle responstijden bekijk je foto’s en video’s op de Samsung Wave in een superieure beeldkwaliteit.

1 opmerking:

  1. Echt een gave mobiele telefoon. De specificaties zien er goed uit en ook het design is helemaal mijn ding. Weet jullie al iets over prijs en beschikbaarheid? Ik lees 400 euro en ongeveer mei dat de GSM in Nederland komt. Bron: www.samsungwave.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.