vrijdag 27 september 2024

Xiaomi lanceert de Xiaomi 14T Series met uitzonderlijke nachtfotografie en geavanceerde AI

Xiaomi lanceert haar nieuwste serie toonaangevende smartphones, de Xiaomi 14T Series, speciaal ontworpen voor fotografieliefhebbers die op zoek zijn naar goede beeldkwaliteit. Met een vernieuwde benadering van smartphonefotografie en een sterke nadruk op nachtopnamen, wordt de Xiaomi 14T Series ondersteund door krachtige AI-functies.

Dankzij de geavanceerde AI-beeldtechnologie kunnen gebruikers gebruikmaken van heldere, levendige opnamen, zowel 's nachts als overdag. Met een elegant design, krachtige MediaTek-processors en schitterende AMOLED-schermen, biedt de Xiaomi 14T Series een naadloze AI-integratie voor meerdere toepassingen, wat een ongeëvenaarde ervaring oplevert voor iedereen die het beste uit zijn smartphone wil halen.

Gelijktijdig met de lancering van de nieuwste smartphone-serie introduceert Xiaomi de duurzame Xiaomi MIX Flip op de markt. Met professionele Leica-beeldverwerking voldoet de Xiaomi MIX Flip aan de normen van niet-opvouwbare telefoons.

De Xiaomi 14T Series biedt volgens de fabrikant een uitzonderlijke fotografie-ervaring voor elke gebruiker. Aangedreven door Xiaomi AISP, het AI LM computational photography platform gebaseerd op FusionLM, verbetert de Xiaomi 14T Series het dynamisch bereik en vermindert ruis voor buitengewone details en levendige kleuren, zelfs bij uitdagende lichtomstandigheden.

Door gebruik te maken van de uitgebreide onbewerkte gegevens van FusionLM, ondersteunt deze serie het UltraHDR-formaat, wat de HDR-ervaring verder verbetert. Bovendien verbetert PortraitLM binnen het AISP-platform de Master Portrait-modus, die een brandpuntsafstand van 23 mm tot 75 mm biedt, waardoor gelaagde, gedetailleerde portretfoto's ontstaan met verbeterde diepte, helderheid en een natuurlijk bokeh-effect.
 
De Xiaomi 14T Pro heeft een veelzijdig drievoudig camerasysteem met vijf brandpuntsafstanden, van 15 mm tot 120 mm. Dit biedt extra flexibiliteit voor verschillende opname-omstandigheden. De 50MP hoofdcamera heeft een groot ƒ/1.6 diafragma en de nieuwste Leica Summilux optische lens, in combinatie met de Light Fusion 900 beeldsensor. Met een sensorformaat van 1/1,31”, Dual Native ISO Fusion Max en een hoog dynamisch bereik van 13,57EV vangt deze geavanceerde opstelling tot 32% meer licht op dan zijn voorganger,10 wat zorgt voor levendige en gedetailleerde beelden. Het apparaat bevat ook een 7P asferische lens met hoge doorlatendheid om meer licht op te vangen en opnamen met een hoog dynamisch bereik te ondersteunen.
 
De Xiaomi 14T heeft een geavanceerde Sony's IMX906 beeldsensor en een veelzijdig drievoudig camerasysteem met drie lenzen met vier brandpuntsafstanden variërend van 15 mm tot 100 mm. De 50MP hoofdcamera, met een groot ƒ/1.7 diafragma en de nieuwste Leica Summilux optische lens, levert levendige kleuren en uitzonderlijke details, zelfs bij weinig licht. De 12MP ultra-groothoekcamera met een brandpuntsafstand van 15 mm zorgt ook voor haarscherpe en gedetailleerde beelden.  

De Xiaomi 14T Series excelleert ook in videografie, waardoor het eenvoudig is om filmische video's te maken. De filmmodus is standaard ingesteld op een beeldverhouding van 2,39:1 en ondersteunt Cinematic Blur en Rack Focus voor een echte filmische uitstraling. De Director-modus biedt een professionele cinematografie-interface met geavanceerde parameterregelaars.15 Ondertussen legt MasterCinema HDR-video's vast in het 10-bits Rec. 2020-formaat, met ondersteuning voor 4K-opnamen bij 30 fps, waardoor meer details in licht en schaduw worden vastgelegd en gebruikers een dynamisch bereik ervaren dat dicht bij het menselijk zicht ligt.

De Xiaomi 14T Series introduceert verder Circle to Search with Google. Dit is een van de eerste Xiaomi-apparaten met deze innovatieve functie. Gebruikers kunnen alles wat ze op hun telefoon zien direct doorzoeken zonder van app te hoeven wisselen. Daarnaast wordt de Xiaomi 14T Series geleverd met de Google Gemini app.² Chat met Gemini om hulp te krijgen bij schrijven, leren, plannen en meer.11
 
Op het gebied van creativiteit breidt AI Image Editing intelligente beelden uit om visuele verhalen te verbeteren, terwijl AI Eraser Pro ongewenste elementen verwijdert voor vlekkeloze foto's.20 AI Film maakt het eenvoudig om filmische korte video's te maken, 19 en AI Portrait genereert gepersonaliseerde avatars, zodat gebruikers moeiteloos hun unieke stijl kunnen tonen.
 
Gebruikers van de Xiaomi 14T Series kunnen zes maanden lang genieten van 100 GB aan Google One-cloudopslag en drie maanden YouTube Premium met reclamevrije toegang tot YouTube en YouTube Music.17 In bepaalde markten kunnen gebruikers ook zonder extra kosten 4 maanden lang reclamevrij muziek streamen met Spotify Premium.18  

De Xiaomi 14T Series heeft een opmerkelijk 6,67-inch AMOLED CrystalRes-display met een verbluffende 1,5K-resolutie (2712 x 1220) en een pixeldichtheid van 446 ppi. Dit geavanceerde scherm levert levendige beelden en soepele interacties, versterkt door een indrukwekkende 12-bits kleurdiepte. Met een hoge verversingssnelheid tot 144 Hz kunnen gebruikers genieten van ultrasoepele scrolsnelheden en responsieve aanrakingen, wat zorgt voor vloeiende animaties en naadloze overgangen voor een verbeterde gebruikerservaring.

Met DCI-P3 kleurdekking en een piekhelderheid van 4000 nits,10 biedt het scherm meeslepende beelden, zowel binnen als buiten, waardoor elke interactie boeiender en aangenamer wordt. Het AI-scherm van de volgende generatie past op intelligente wijze de kleurtemperatuur en helderheid aan op basis van gebruiksscenario's en het tijdstip van de dag en zorgt zo voor optimaal comfort voor de ogen.
 
De Xiaomi 14T Series levert uitzonderlijke audiokwaliteit met Hi-Res Audio Wireless-certificering en stereoluidsprekers voor meeslepend geluid. Dankzij de Dolby Atmos®-technologie kunnen gebruikers genieten van rijke, driedimensionale audio, waardoor ze nog meer kunnen genieten van films, muziek en games.

De Xiaomi 14T Pro zal verkrijgbaar zijn in Titan Black, Titan Blue en Titan Grey, met 12GB + 512GB  of 12GB + 1TB vanaf respectievelijk 899,99 euro en 999,99 euro. Verkooppunten zijn mi.com/nl en Mediamarkt.
De Xiaomi 14T zal verkrijgbaar zijn in Titan Black, Titan Blue en Titan Grey met 12GB +256GB of 12GB + 512GB vanaf respectievelijk 649,99 euro en 699,99 euro. Verkooppunten zijn mi.com/nl en KPN.
De MIX Flip zal verkrijgbaar zijn voor 1299,99 euro met 12GB+512GB bij mi.com/nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten