woensdag 19 juni 2024

Samsungs eerste Copilot+ pc nu overal verkrijgbaar

Samsung introduceert de nieuwe Galaxy Book4 Edge. Dankzij geavanceerde AI-processing en hybride AI-integratie kunnen gebruikers volgens de fabrikant soepeler dan ooit werken, spelen en creëren op hun pc.

De Galaxy Book4 Edge is Samsungs eerste Copilot+ pc. Hij wordt aangestuurd door de Snapdragon X Elite-processor en beschikt over een state-of-the-art 45 TOPS Neural Processing Unit (NPU)[2] voor ongekende AI-prestaties. De Galaxy Book4 Edge overbrugt de kloof tussen pc en mobiel en biedt via het nieuwe Link to Windows[3] toegang tot populaire Galaxy AI-functies[4] op een groter scherm. Ook dagelijkse handelingen, zoals het opzoeken van contacten of het verzenden van berichten op een telefoon, kunnen met Copilot worden uitgevoerd door gesproken aanwijzingen.
ine bent. Hierdoor ben je er ook zeker van dat je gegevens veilig blijven.

Cocreator genereert in bijna realtime illustraties van tekstprompts, Live Captions[5] neemt taalbarrières tijdens videogesprekken weg en binnenkort maakt Recall (preview) het makkelijker om content veilig en snel terug te vinden.

De Galaxy Book4 Edge wordt geleverd met een 14- of 16-inch Dynamic AMOLED 2X-scherm en Vision Booster voor een eersteklas kijkervaring. Deze ultradunne en lichtgewicht pc heeft een batterijduur tot 22 uur (wanneer er video’s worden afgespeeld[9]) en is snel weer opgeladen met Super-Fast Charging.
 
De Galaxy Book4 Edge is vanaf 18 juni verkrijgbaar in Nederland in de nieuwe kleur Sapphire Blue. De Galaxy Book4 Edge 16-inch is beschikbaar vanaf 1.799 euro en de Galaxy Book4 Edge 14-inch heeft een adviesverkoopprijs van € 1699 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten