Ads Top

POCO M6 onthuld

POCO lanceert de POCO M6. Deze nieuwe betaalbare smartphone combineert een professionele 108MP camera met een FHD+ scherm een uitstekende batterijlevensduur en snel opladen. De POCO M6 heeft een slank en stijlvol ontwerp met een glazen achterkant en biedt een scala aan verbeterde mogelijkheden die de verwachtingen binnen zijn prijsklasse overtreffen.

De POCO M6 levert volgens de fabrikant uitzonderlijke details bij elke opname, ondersteunt 3x lossless zoom en maakt gebruik van de nieuwste 9-in-1 pixel-binning om ultraheldere foto's te garanderen in verschillende lichtomstandigheden.

Door de toevoeging van een dubbele LED-ringflitser is nachtfotografie beter dan ooit, met nachtmodus en portretfoto's die uitzonderlijk helder en levendig zijn.

Bij weinig licht biedt de POCO M6 een soft-light ring die opnamen verbetert met natuurlijke, gebalanceerde belichting. Om gebruikers die hunkeren naar de mogelijkheid om te creëren en plezier te hebben nog meer mogelijkheden te bieden, biedt de POCO M6 een scala aan leuke en unieke filters. Deze omvatten filmCamera vintage filters waarmee gebruikers klassiek gestileerde foto's kunnen maken, plus filmFrame, dat een selectie van unieke frame-ontwerpen biedt die aan elke opname kunnen worden toegevoegd. Met real time previews is het eenvoudiger dan ooit om je artistieke geest te uiten en levensmomenten vast te leggen op unieke, leuke en creatieve manieren.

Met een groot 6,79-inch FHD+ (2460 x 1080) LCD-scherm levert de POCO M6 content met levendige kleurdiepte en indrukwekkend heldere beelden.

De POCO M6 is verkrijgbaar in zwart, paars en zilver³ in 6GB+128GB en 8GB+256GB.

6GB+128GB: vanaf €169,90 via mi.com/nl en Amazon - tot 17 juni is er een promotieprijs van €149,90
8GB+256GB: vanaf €189,90 via mi.com/nl en Amazon - tot 17 juni is er een promotieprijs van €169,90

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.