Ads Top

POCO lanceert nieuwe generatie flagshipmodellen in de F-serie

POCO lanceert de nieuwe POCO F6-serie. De toestellen hebben enorme prestatie- en ervaringsupgrades gekregen voor zowel hardcore gamers, fotografieliefhebbers en techliefhebbers.

De nieuwe POCO F6 Pro is een allround toestel dat de kloof dicht naar high-end smartphones. Het toestel kenmerkt zich door WQHD+ 120Hz Flow AMOLED-scherm met 2K-resolutie, 4000 nits piekhelderheid, 3840Hz PWM-dimmen1 en TÃœV Rheinland-eyecare-certificering.
 
Ook beschikt de POCO F6 Pro over de beste camera setup in het POCO-assortiment. Deze zorgt voor duidelijkere details in zelfs de meest gecompliceerde opnames.

De nieuwe Dual Native ISO Fusion-technologie heeft een kanaal voor hoge en lage versterking met een maximaal belichtingsverschil tot 16 keer. Gebruikers kunnen scènes fotograferen met een hoog licht- en donkercontrast om de ideale creatieve opname te maken.

POCO F6 heeft een X4 prime core, die de CPU ondersteunt. Met een AnTuTu-score van meer dan 1,53 miljoen3, presteert de POCO F6 zonder problemen beter dan de meeste smartphones in zijn segment.

De Snapdragon 8s Gen 3 AI-mogelijkheden zorgen voor verbeterde energie-efficiëntie en lagere temperaturen zodat je zorgeloos kunt gamen. Om gametijd te verlengen, is de nieuwste LiquidCool-technologie voorzien van een nieuw IceLoop-systeem, dat de warmteafvoer enorm verbetert.

POCO F6 Pro is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit en is beschikbaar in drie varianten: 12 GB + 256 GB, 12 GB + 512 GB en 16 GB + 1 TB. De toestellen zijn te koop met een prijs vanaf 579,99 euro.

POCO F6 is verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: zwart, groen en titanium en is beschikbaar in varianten 8GB + 256GB en 12GB + 512GB. De toestellen zijn te koop met een prijs vanaf 449,99 euro.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.