Ads Top

Samsung Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6 serie en de Tab S9 serie vanaf vandaag te koop

Samsung kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de nieuwe producten die op 26 juli tijdens Unpacked in Seoul werden geïntroduceerd: de Galaxy Z Flip5 en Galaxy Z Fold5, de Watch6 serie en de Tab S9 serie.

De Galaxy Z Flip5 en de Galaxy Z Fold 5 zijn de vijfde generatie van Samsungs opvouwbare toestellen.

Sinds 16 juli waren de Galaxy Z Flip5 en de Galaxy Z Fold5 reeds verkrijgbaar via pre-order. De pre-orders op beide toestellen zijn met meer dan 40 procent gestegen ten op zichte van hun voorgangers (de Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4, respectievelijk). Meer dan driekwart van de Nederlandse consumenten koos tijdens de pre-order voor de Galaxy Z Flip5. Bij beide modellen kreeg de 512GB variant bij meer dan 75% van de verkopen de voorkeur.

De Galaxy Z Fold5 is de lichtste opvouwbare telefoon tot nu toe met zijn 7,6-inch hoofdscherm en zijn gewicht van slechts 253 gram en zal beschikbaar komen in de kleuren Icy Blue, Phantom Black en Cream – met nieuwe accesoires waaronder een Slim S Pen Case.

De Galaxy Watch6-reeks is een gezondheidscoach om je pols met slaaptracking en gepersonaliseerde fitnessfuncties. Het meet de hartslag, de slaapkwaliteit en de workouts van de gebruiker aan de hand van persoonlijke data.

Terwijl de Galaxy Tab S9-reeks, de snelle route van idee naar creatie, de nieuwe norm stelt met een premium Galaxy-ervaring op een tablet. De Galaxy Tab S9 is beschikbaar in drie modellen: de Galaxy Tab S9 Ultra, S9+ en de S9.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.