Ads Top

De gloednieuwe Galaxy Book3 Ultra

Samsung onthult vandaag de Galaxy Book3-reeks, met de Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 en Book3 Pro. De Galaxy Book3 Ultra, het vlaggenschip van de reeks, levert volgens het bedrijf ongekende computerprestaties, de Galaxy Book3 Pro 360 heeft een 2-in-1 aanpasbaar design met S Pen-functionaliteit en de Galaxy Book3 Pro heeft een dun en licht, eersteklas mobiliteit clamshell-achtig ontwerp. De Galaxy Book3-reeks is ontworpen voor naadloze connectiviteit tussen meerdere apparaten en geeft je productiviteit en creativiteit een boost.

Onder meer kun je naadloos en zonder onderbrekingen schakelen tussen meerdere schermen op verschillende apparaten. Met de Samsung Multi Control-functionaliteit bedien je je pc, Galaxy Tab en nu ook je Galaxy-smartphone met het toetsenbord en trackpad van de Galaxy Book3, zodat je kunt kopiëren en plakken of slepen en neerzetten tussen je apparaten.

Met Second Screen maak je eenvoudig een extra monitor van je Galaxy Tab. Content wordt steeds vaker op meerdere apparaten gemaakt en de Galaxy Book3-reeks maakt het creatieve proces eenvoudiger. Je kunt nu bijvoorbeeld foto's van hoge kwaliteit op je Galaxy-smartphone maken met Expert RAW en ze vervolgens automatisch overzetten naar de Galaxy Book3 om ze te bewerken in een professioneel fotobewerkingsprogramma.

Vanaf 17 februari 2023 is de nieuwe Galaxy Book3-reeks beschikbaar voor verkoop, te beginnen met de Galaxy Book3 Pro- en Pro360-modellen in Nederland. Klanten kunnen vanaf vandaag pre-orders plaatsen voor de Galaxy Book3 Pro- en Pro360-modellen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.