Ads Top

CES: Lenovo introduceert de volgende generatie IdeaPad Pro

De nieuwe IdeaPad laptops zijn verkrijgbaar in twee optionele schermformaten, 14-inch en 16-inch. De nieuwe IdeaPad Pro 5i en IdeaPad Pro 5 Gen 8 komen ook in twee kleurvarianten, Arctic Grey en Frost Blue. Met maximaal de nieuwste Intel Processor of AMD Ryzen processoren en maximaal een NVIDIA GeForce Next-Gen Laptop GPU kunnen gebruikers genieten van snellere prestaties.

Extra functies zijn een 25 procent groter touchpad voor een betere navigatie-ervaring, een FHD IR-camera met een Time of Flight (ToF)-sensor en slim inloggen met Windows Hello. De laptops worden ook geleverd met een SSD uitbreidbare opslagsleuf (beschikbaar op het 16-inch model) en zijn uitgerust met USB 4.0- en Thunderbolt 4.0-poorten.

Wat het beeldscherm betreft, zijn de nieuwe 16-inch IdeaPad Pro 5i en IdeaPad Pro 5 voorzien van een geheel nieuwe Dynamic Display Switch, die de frames per seconde van de panelen verbetert. De snellere verversingssnelheden tot 120Hz zorgen voor een algehele soepelere kijkervaring. Met een QHD+ schermresolutie, een beeldverhouding van 16:10 en 90% AAR en 100% sRGB-kleurruimte.

Het Eyesafe-gecertificeerde scherm met weinig blauw licht geeft de ogen meer comfort en de nieuwe fysieke privacysluiter biedt extra beveiliging. Geniet van extra uren batterijduur1 op een lading van 15 minuten. Bovendien is de Smart Power-functie ontworpen om gebruikersgedrag te detecteren. Het werkt om de prestaties aan te passen en te verbeteren binnen een intelligente stroom- en koelmodus om adaptieve prestaties, accuduur en thermiek te leveren op basis van werkelijk gebruik.

De onderkant van de laptops zijn gemaakt van 50% gerecycled aluminium. De CO2-compensatiediensten van Lenovo zijn nu ook beschikbaar voor de hele IdeaPad-productreeks.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.