Ads Top

Acer vernieuwt zakelijke laptops uit de TravelMate P4-, TravelMate Spin P4- en TravelMate P2-series

Acer heeft zijn vernieuwde reeks TravelMate zakelijke laptops aangekondigd voor het MKB (midden- en kleinbedrijf).

De 14- en 16-inch TravelMate P4 en 14-inch TravelMate Spin P4 zijn verkrijgbaar met de nieuwste 12e generatie Intel Core i7 vPro® of AMD Ryzen 7 PRO-processoren. Het WUXGA (1920 x 1200) IPS-scherm met smalle rand heeft een scherm/behuizing-verhouding van tot wel 86 procent en de beeldverhouding van 16:10 maximaliseert het gebruik van het scherm nog meer.

Alle TravelMate P4- en TravelMate P4 Spin-modellen leveren volgens Acer hoogwaardige prestaties voor videovergaderingen met microfoons met door AI aangestuurde ruisreductie, vier omhooggerichte luidsprekers en geïntegreerde DTS-audio voor geluid van betere kwaliteit en met minder vervorming.

In deze milieuvriendelijke laptops zit tot wel 37,7 procent PCR-plastic (Post-Consumer Recycled) verwerkt met 100% gerecyclede verpakkingsmaterialen.

De nieuwe TravelMate P4 en TravelMate Spin P4 met AMD Ryzen PRO-processoren zijn voorzien van geïntegreerde Pluton-hardwarebeveiliging, ontwikkeld door Microsoft. Pluton-technologie is rechtstreeks geïntegreerd in de processor waardoor de systeemintegriteit van Windows 11-apparaten met constante bescherming van identiteit, gegevens en applicaties gewaarborgd blijft.

De 14-inch Acer TravelMate P4 met Intel-processoren is vanaf november verkrijgbaar in de Benelux met een verkoopadviesprijs van 999 euro.

Het is nog niet bekend wanneer de 14-inch Acer TravelMate P4 met AMD-processoren verkrijgbaar is in de Benelux. De verwachte verkoopadviesprijs is vanaf 949 euro.

De 16-inch Acer TravelMate P4 met Intel-processoren is vanaf oktober verkrijgbaar in de Benelux met een verkooopadviesprijs vanaf 1199 euro.

Het is nog niet bekend wanneer de 16-inch Acer TravelMate P4 met AMD-processoren verkrijgbaar is in de Benelux. De verwachte verkoopadviesprijs is vanaf 949 euro.

De Acer TravelMate Spin P4 met Intel-processoren is vanaf oktober verkrijgbaar in de Benelux met een verkooopadviesprijs vanaf 1099 euro.

Het is nog niet bekend wanneer de 14-inch Acer TravelMate Spin P4 met AMD-processoren verkrijgbaar is in de Benelux. De verwachte verkoopadviesprijs is vanaf 1.049 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.