Ads Top

Huawei lanceert de vouwbare HUAWEI P50 Pocket

Huawei Consumer Business Group (BG) heeft zijn nieuwste opvouwbare smartphone aangekondigd, de HUAWEI P50 Pocket.

De nieuwste flagship smartphone voert HUAWEI Image naar 'nieuwe hoogten' met de verbeterde HUAWEI XD Fusion Pro beeldprocessor, die nu Ultra Spectrum Image Technology ondersteunt.

Ondertussen zorgt het geheel nieuwe scharnier ontwerp ervoor dat de smartphone naadloos kan worden gevouwen tot een slanke vorm. De algehele gebruikerservaring is sterk verbeterd: het hoofdscherm biedt een groot scherm en het coverscherm biedt nieuwe manieren voor consumenten om met het toestel om te gaan.

Het scherm, met een diagonaal van 6,9 inch in uitgeklapte vorm, biedt volgens Huawei een meeslepende kijkervaring met zeer gedetailleerde en vloeiende beelden. Omdat het een 21:9-scherm is, heeft het bovendien een breed perspectief dat geschikt is voor filmische content. Het slimme Cover Screen geeft meldingen door.

De HUAWEI P50 Pocket is vanaf heden verkrijgbaar in de kleur Premium Gold in de HUAWEI Store voor een prijs van 1.599,99 euro. Consumenten die de HUAWEI P50 Pocket aanschaffen ontvangen bovendien gratis een HUAWEI FreeBuds koptelefoon ter waarde van 179,99 euro zolang de voorraad strekt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.