Ads Top

Microsoft onthult Surface Pro 8

 

Microsoft heeft vandaag de Surface Pro 8 aangekondigd in een nieuw ontwerp en met een nieuw Signature-toetsenbord dat net als de Surface Pro X een nieuwe pen herbergt. Daarnaast is er ondersteuning voor Thunderbolt 4.

Het 13 inch scherm heeft kleinere randen, en voegt  Adaptive Color Technology toe dat helpt de kleurtemperatuur aan te passen op basis van omgevingslicht, vergelijkbaar met Apples TrueTone.

Het scherm heeft ook een dynamische verversingssnelheid, dankzij een functie die aan Windows 11 is toegevoegd, waarbij het paneel verversingssnelheden tot 120Hz kan bieden.

Microsoft voorziet de Surface Pro 8 onder andere van elfde generatie Intel Tiger Lake-processoren. De Surface Pro 8 is vanaf begin 2022 leverbaar in Nederland.

De Surface Duo 2 komt met een verbeterd ontwerp met een langere levensduur, een dynamische triple-lens camera, 5G ondersteuning en op de achterzijde worden meldingen weergegeven wanneer het apparaat dichtgeklapt is. De Surface Duo 2 is vanaf 15 november leverbaar vanaf  1649 euro, wel alleen voor de zakelijke markt.

De Surface Pro 7+, die voorheen alleen voor de zakelijke markt beschikbaar was, is vanaf 949 euro nu ook verkrijgbaar voor consumenten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.