Ads Top

Xiaomi lanceert eerste deel van de Mi 11 Lite Serie

Xiaomi lanceert vandaag twee nieuwe smartphones in de Mi 11-serie: de Mi 11 Lite 5G en Mi 11 Lite (4G). De beide Lite versies van de Mi 11 Serie worden gelanceerd in de Benelux, respectievelijk Mi 11 Lite 4G is vanaf nu verkrijgbaar in de Benelux en de Mi 11 Lite 5G vanaf 3 mei.
 
De Mi 11 Lite 5G en Mi 11 Lite zijn ontworpen voor jonge trendsetters en hebben een ultraslank licht ontwerp – met slechts 159 gram en 6,81 mm aan dikte bieden ze volgens de fabrikant een comfortabel en licht gevoel in de hand. De Mi 11 Lite Serie is gemaakt om iedere outfit te complementeren. De verschillende kleuren in de serie maken de smartphone een fashionable statement.

Beide telefoons hebben een drievoudige camerareeks met een hoofdcamera van 64 MP, en met éénklik-AI-cinemamodi bieden de apparaten een wendbare en gebruiksvriendelijke ervaring waarmee iedereen professionele foto’s en video’s kan maken met minimale inspanning.

De Xiaomi Mi 11 Lite 4G met 128GB is een middenklasse smartphone. De Snapdragon 732G-processor gecombineerd met 6GB-werkgeheugen zorgen ervoor dat dit een snelle telefoon is die alle apps en games zonder moeite aan kan. Verder zitten er drie camera's op de achterkant en ondersteunt hij snelladen.

De Xiaomi Mi 11 Lite 4G heeft een AMOLED-scherm van 90 Hz en heeft in totaal vier camera's; drie op de achterkant en een selfiecamera aan de voorkant. De hoofdcamera zal je het meeste gebruiken, deze heeft 64 megapixels en maakt erg scherpe foto's. Ook beschikt deze over een nachtmodus. De ultragroothoeklens heeft een erg breed gezichtsveld.

De prijs van de Mi 11 Lite 4G is 349 euro voor de 6GB+128GB versie. De Mi 11 Lite 5G is vanaf 3 mei verkrijgbaar in Nederland en in België voor 399 euro voor de 8GB + 128GB versie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.