Ads Top

Ruimere mogelijkheden Galaxy Tab S7 en S7+ dankzij One UI 3-update


Met de laatste One UI 3 software-update die onlangs op het Galaxy Unpacked 2021 evenement van Samsung aangekondigd werd, kunnen gebruikers van de Galaxy Tab S7 en S7+ nog meer doen met hun tablets.

Het is nu gemakkelijker om van het ene toestel naar het andere te schakelen2 – bijvoorbeeld tussen een Galaxy Tab S7 of S7+ en Galaxy S213 – aangezien je tekst en foto's gemakkelijk kan kopiëren op je smartphone en plakken in de Tab S7 of S7+ en vice versa.  

Wanneer je op afstand werkt of creatief bezig bent, werken twee schermen soms zoveel gemakkelijker dan één. Om meer ruimte te hebben op je scherm kan je de functie Second screen gebruiken, om je Galaxy Tab S7 of S7+ met je laptop2 te verbinden via een waaier aan verschillende modi.

Met Extend mode kan je verder verbinding maken met een Windows PC en werken met twee verschillende apps op elk scherm. Met Duplicated mode kunnen apps of documenten die geopend zijn rechtstreeks gedeeld worden op het scherm van je tablet. Op die manier kan je veranderingen rechtstreeks op je laptop opslaan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.