Ads Top

Galaxy A12 en A02s begin volgend jaar naar Nederland

Samsung brengt begin volgend jaar twee nieuwe budgetsmartphones in Nederland uit. Het gaat om de Galaxy A12 en Galaxy A02s, die beschikken over een groot scherm, meerdere camera’s achterop en grote 5000 mAh-accu.

De Galaxy A12 heeft een 48 MP hoofdcamera en die van de A02s is goed voor 13 MP. De Galaxy A12 heeft daarnaast een 5 MP Ultra Wide-camera voor onder meer landschapsfoto’s. Beide toestellen hebben een 2 MP dieptecamera – waarmee je focust op wat het belangrijkst is – en door de 2 MP macrocamera zijn je foto’s zeer gedetailleerd.

De gestroomlijnde body van de Galaxy A12 en A02s ligt volgens Samsung lekker in de hand en de premium matte finish op de achterkant zorgt voor een luxe uitstraling. Zowel de Galaxy A12 als A02s komen in wit en zwart beschikbaar, terwijl de Galaxy A12 ook in blauw verschijnt. Verder is de A12 uitgerust met het Knox-beveiligingsplatform van Samsung en een vingerafdruksensor aan de zijkant.

De Galaxy A12 is vanaf januari 2021 beschikbaar en de Galaxy A02s volgt een maand later. De prijzen worden later bekend gemaakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.