Ads Top

Samsung pakt uit met nieuwe reeks Galaxy producten

Samsung onthulde tijdens zijn allereerste virtuele Galaxy Unpacked-event een heel nieuwe reeks aan Galaxy-producten. Naast de Galaxy Note20 en Galaxy Note20 Ultra zijn dat de Tab S7 en S7+, de Galaxy Watch3 en de Galaxy Buds Live.

Ook werd de Galaxy Z Fold2 getoond, de volgende generatie opvouwbare smartphones met tal van vernieuwingen. 

De Galaxy Note20-serie heeft de snelste processor van alle Galaxy-smartphones tot nu toe. Het duurste model Ultra heeft een Dynamic AMOLED 2X-display met 120Hz-verversingssnelheid. De batterij laadt supersnel op, want al in 30 minuten is de Note20 voor meer dan de helft opgeladen.

Zowel de Galaxy Note20 als de Note20 Ultra verschijnen in een nieuwe Mystic Bronze-kleur. Deze stijlvolle, neutrale tinten overstijgen volgens Samsung 'alle trends'.

De Galaxy Note20 en Galaxy Note20 Ultra zijn vanaf 21 augustus verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 1.049 euro voor de Galaxy Note20 (5G met 256 GB), 1.299 euro voor de Galaxy Note20 Ultra (5G met 256 GB geheugen) en 1399 voor de Galaxy Note20 Ultra 5G met 512 GB geheugen (exclusief verkrijgbaar in de Samsung Experience Store en Samsung e-store). De Galaxy Note20 is beschikbaar in de kleuren Mystic Bronze, Mystic Grey en Mint (exclusief verkrijgbaar in de Samsung Experience Store en Samsung e-store). De Galaxy Note20 Ultra heeft als kleuren Mystic Bronze en Mystic Black.

De Galaxy Tab S7 en Tab S7+ zijn twee veelzijdige tablets die de mogelijkheden van een PC combineren met de flexibiliteit van een tablet en de connectiviteit van een smartphone. Met de nieuwste processor en 5G-connectiviteit verschijnen de tablets met displays van respectievelijk 11 inch en 12,4 inch. De refresh rate is bij allebei 120 Hz.

Galaxy Tab S7 en Tab S7+ komen beschikbaar met een toetsenbord (apart verkrijgbaar), vernieuwde S Pen en Samsung Notes software.

De Galaxy Z Fold2 heeft twee vrijwel randloze Infinity-O schermen. De Cover Screen is 6,2 inch en het hoofdscherm 7,6 inch, allebei groter dan op de voorganger Galaxy Fold. Over de verkrijgbaarheid zijn nog geen details bekend gemaakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.