Ads Top

OPPO introduceert twee 5G-smartphones met dunste design

OPPO lanceert twee nieuwe smartphones in de Find X2 series: de OPPO Find X2 Neo en Lite. Beide toestellen zijn volgens de fabrikant 5G-ready. De Find X2 Neo is zelfs de dunste 5G-smartphone ter wereld en beide toestellen beschikken over vijf camera’s in totaal.

De smartphones wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 765G dat multi-gigabit (download-)snelheden tot 3,7 Gbps mogelijk maakt. De OPPO Find X2 Neo maakt daarnaast gebruik van een 360 graden antenne-ontwerp, wat inhoudt dat er langs het buitenframe meer dan tien antennes zijn opgesteld.

Fotografie blijft een belangrijk focuspunt voor OPPO. De OPPO Find X2 Neo tilt de ‘cameratelefoon’ naar het niveau van een ‘5G-videotelefoon’, aldus het bedrijf. De Ultra Steady Video 2.0 combineert OIS (optische beeldstabilisatie) en EIS (elektrische beeldstabilisatie). Het stabiele video-opname-effect wordt mogelijk gemaakt door multi-source sensorinformatie te delen en de intelligente scenario-analyse. Tegelijkertijd heeft de OPPO Find X2 Neo een groothoekstabilisatiemodus toegevoegd om een 87 procent bredere kijkhoek vast te kunnen leggen.

De OPPO Find X2 Neo beschikt over vier camera's aan de achterkant – een 48 MP hoofdcamera, een 13 MP telelens, een 8 MP ultragroothoekcamera en een 2 MP zwart-witcamera. De hoofdcamera maakt gebruik van een Sony IMX586-sensor met OIS en het beeldeffect wordt verbeterd dankzij een nieuw ISP-beeldalgoritme.

De 13 MP telelens bereikt een 5x hybride optische zoom door te schakelen tussen de hoofdcamera en de groothoeklenszoom. Bovendien ondersteunt de OPPO Find X2 Neo de ultraheldere AI Night Node, waarmee je eenvoudig nachtopnames kunt maken.

Ook de camera’s aan de voorzijde zijn volgens OPPO innovatief, met onder andere de grootste pixelcameramodule in de branche, een 32 MP ultra heldere camera. Door de huidskleur en de lichtomstandigheden te herkennen bij het maken van een selfie, helpt de Portrait Beautify 2.0 om selfies te optimaliseren.

OPPO heeft daarnaast ook de OPPO Find X2 Lite uitgebracht. Dit 5G-toestel is beschikbaar in twee kleuren: Moonlight Black en Starry Blue.

OPPO Find X2 Lite maakt gebruikt van een dual-mode 5G SoC Qualcomm Snapdragon 765G, die de SA/NSA dual-mode 5G-functie ondersteunt. De OPPO Find X2 Lite beschikt eveneens over een grote 4025 mAh batterij die 30W VOOC 4.0 snelladen ondersteunt. De OPPO Find X2 Lite maakt ook gebruik van een Quad-camerasysteem, met een 48 MP hoofdcamera, een 8 MP groothoek- en macrocamera, een 2 MP portretstijl mono camera en een 2 MP retro portretcamera.

De OPPO Find X2 Neo in Moonlight Black met 12GB RAM + 256GB ROM zal vanaf eind april exclusief verkrijgbaar zijn bij T-Mobile voor 699 euro.

De OPPO Find X2 Lite in Moonlight Black en Starry Blue met 8GB RAM + 128GB ROM zal vanaf eind april verkrijgbaar zijn voor 499 euro bij T-Mobile, Tele2, Ben, MediaMarkt, Mobiel.nl en Coolblue.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.