Ads Top

Nieuwe FRITZ!WLAN Repeater 310 vergroot het bereik

AVM breidt de FRITZ!WLAN-productreeks uit met de nieuwe FRITZ!WLAN Repeater 310. Met een afmeting van slechts 5 x 8 x 6 cm (B x H x D) is dit een uiterst klein en compact model. Het apparaat kan worden aangesloten op elk stopcontact in huis, zonder extra bekabeling of speciale bevestigingselementen. De repeater gebruikt wireless N-technologie en haalt op 2,4 GHz- frequentie overdrachtssnelheden tot 300 Mbit/s. Het apparaat is compatibel met alle draadloze routers en vormt een perfecte oplossing voor het uitbreiden van het bereik van bestaande draadloze netwerken. De FRITZ!WLAN Repeater 310 is uitermate zuinig met een gemiddeld stroomverbruik van 2 watt. De handige LEDs geven het draadloze bereik weer, zodat de gebruiker de repeater op de meest gunstige locatie kan bevestigen.
De FRITZ!WLAN Repeater 310 kan naadloos in combinatie met andere FRITZ!WLAN-producten worden gebruikt. Met WPS (Wi-Fi Protected Setup) kan de repeater zichzelf installeren na een simpele druk op een knop. Zo kunnen gebruikers op eenvoudige manier het draadloze bereik vergroten van producten die reeds ondersteuning bieden voor WPS, zoals alle huidige modellen van de FRITZ!Box. Voor alle access points zonder geïntegreerde WPS-functie hebben gebruikers een handige installatiewizard ter beschikking.
De FRITZ!WLAN Repeater 310 beveiligt draadloze verbindingen door encryptiemethoden zoals WPA2 (802.11i), WPA en WEP. Met de WPS-functie kunnen gebruikers eenvoudig een veilige verbinding op basis van WPA2-encryptie opzetten door op de WLAN-knop van het access point te drukken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.