Ads Top

Nieuwe zakelijke mobiele abonnementen van KPN vanaf 1 december


Vanaf 1 december biedt KPN nieuwe BedrijfsBundel abonnementen voor de zakelijke markt. Deze nieuwe mobiele abonnementen voor bedrijven en ondernemers spelen in op het toenemend gebruik van mobiel internet. De nieuwe bundels zijn alles in één: bellen naar zowel vast als mobiel, sms’en én internet. Naast de introductie van nieuwe abonnementsvormen, breidt KPN de service rondom mobiel internet gebruik uit.
Nieuwe klanten en klanten met een bestaand KPN abonnement, kunnen vanaf 1 december kiezen uit drie nieuwe abonnementsvormen met een combinatie voor bellen, sms ‘en en mobiel internet op basis van hun belgedrag en internet gebruik (aantal MB’s en download/upload snelheid). Voor lopende abonnementen verandert er niets.

De nieuwe abonnementen

BedrijfsBundel: voor klanten die voornamelijk willen bellen en sms’en.
BedrijfsBundel Web: voor wie naast bellen en sms’en ook van internet gebruik wil maken om te surfen en e-mailen.
BedrijfsBundel XL: voor wie naast bellen en sms‘en intensief en veelvuldig internet op de smartphone gebruiken.
Service uitbreiding rondom mobiel internet gebruik
Voor BedrijfsBundel Web en XL:
Bundeladvies: Elke 6 maanden advies over de juiste bundelhoogte op basis van daadwerkelijk mobiel bellen/sms ÈN mobiel internet gedrag. De klant kan dan de bundelhoogte aanpassen.
MB SMS-alert: KPN informeert de klant per SMS bij 80% en 100% verbruik van het MB-tegoed.
Gratis Wi-Fi: Het abonnement is inclusief gratis toegang tot 1.000 KPN HotSpots (Wi-Fi).
Deze diensten biedt KPN naast bestaande diensten zoals Toestel Vervangservice, Business Voicemail en Online Telefoonboek die standaard onderdeel zijn van alle BedrijfsBundel abonnementen.

Belangrijke prijskenmerken van de nieuwe BedrijfsBundel abonnementen

Bedrijfsbundel prijzen samengesteld op basis van de bestaande maandbedragen. Voor de Bedrijfsbundel Web en XL geldt 1 totaalprijs voor 2 tegoeden: mobiel bellen/sms- en mobiel internet tegoed op basis van de huidige prijzen.
Onderling verrekenen tussen collega’s van zowel mobiel bellen/sms tegoed. Dit kan ook bij verschillende bundelhoogtes en varianten.

Nieuw:
Onderling verrekenen van mobiel internet tegoed. Dit kan ook bij verschillende bundelhoogtes en varianten.
Afschaffing van betalen per hele minuut. KPN rekent per seconde af met een minimum van 1 minuut.
MB’s worden per 1 KB afgerekend
Buitenbundel tarieven zijn verhoogd van 10 cent per minuut en 15 cent per MB naar 20 cent per minuut en per MB.
De vernieuwde BedrijfsBundel biedt de eenvoud van één totaaltegoed. Voor klanten die nog meer flexibiliteit wensen biedt KPN de bestaande mobiele abonnementen BedrijfsFlexibel en BedrijfsSelect aan. Die basisabonnementen blijven combineerbaar met bijvoorbeeld mobiel internet voordeelmodules die variëren in MB bundelgrootte.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.