Ads Top

Wifi belangrijker dan seks, chocolade en alcohol

iPass Inc. heeft de resultaten gepubliceerd van het iPass Mobile Professional Report 2016. Dit rapport is gebaseerd op een onderzoek onder ruim 1.700 mobiele werkers in de wereld, naar hun gedrag en voorkeuren met betrekking tot Internet-connectiviteit. De belangrijkste conclusies zijn:

Veertig van alle respondenten koos Wi-Fi als belangrijkste dagelijkse behoefte, met een hogere prioriteit dan sex (37 procent), chocolade (14%) en alcohol (9 %). 75 procent antwoordt dat Wi-Fi hun kwaliteit van leven heeft verbeterd. 63 procent gebruikt liever Wi-Fi hotspots dan mobiele dataverbindingen. En 75 procent vindt datacapaciteit belangrijker dan belminuten bij de keuze van een mobiele provider.

Tijdens het onderzoek van iPass is ook gekeken naar de mate waarin mobiele beveiliging een belemmering vormt voor het gebruik van gratis Wi-Fi. Dit illustreert de uitdaging die bedrijven hebben bij het opleggen van hun policies voor veilig mobiel werken. De helft van alle ondervraagde mobiele professionals zegt dat hun organisatie het gebruik van een privé apparaat (smartphone, tablet, laptop, etc.) toestaat voor de toegang tot bedrijfsinformatie en systemen via publieke of remote Wifi-verbindingen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.