Ads Top

T-Mobile biedt mobiel internetten in de EU uit je nationale internetbundel

Klanten van T-Mobile kunnen vanaf 4 april in de hele EU tot maximaal 250MB per maand mobiel internetten uit hun nationale databundel zonder extra kosten.

Daarmee biedt T-Mobile - 'als eerste telecomprovider' - dataroaming uit de nationale bundel aan voor alle klanten met een Stel Samen & Stel Bij abonnement met een internetbundel.

Vorig jaar introduceerde T-Mobile al bellen zoals thuis (tot 120 minuten bellen vanuit je bundel in de EU).

Mobiel internetten in de EU vanuit je bundel is een standaard onderdeel van alle internetbundels in combinatie met een Stel Samen & Stel Bij abonnement en geldt voor alle klanten. Dus zowel voor nieuwe als bestaande klanten.

De hoeveelheid MB’s die in de EU zonder extra kosten gebruikt kan worden is afhankelijk van de databundel. Deze kan oplopen van minimaal 50 MB tot maximaal 250 MB per maand. Als deze MB’s verbruikt zijn, stopt de dataroaming automatisch en kan de klant kiezen voor een ‘Travel & Surf pas’ om de kosten te blijven beheersen. Ook staat vanaf 8 april op alle nieuwe apparaten die bij T-Mobile aangeschaft worden én in OS updates van bestaande toestellen die bij T-Mobile aangeschaft zijn, de instellingen voor dataroaming standaard geactiveerd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.