Ads Top

Vodafone introduceert nieuwe tarieven mobiel internet voor laptop

Vandaag introduceert Vodafone Nederland nieuwe tarieven voor mobiel internet op de laptop, netbook en tablet. De introductie van nieuwe Mobiel Breedband abonnementen is zowel op de consumenten- als de zakelijke markt van toepassing. Vodafone komt hiermee tegemoet aan de behoefte om de laptop of tablet waar en wanneer men wil online te kunnen gebruiken. Voor klanten die nog geen, of incidenteel, mobiel internet gebruiken bestaat de mogelijkheid om tegen een lager tarief in te stappen. Voor 10 euro per maand is er al een Mobiel Breedband abonnement. Door het uitgebreide internationale netwerk kan Vodafone tevens nieuwe voordelige abonnementen voor gebruik in het buitenland aanbieden.
Voor de zakelijke gebruiker introduceert Vodafone tevens de 'Mobiel Breedband op Reis' abonnementen. Een belangrijke verandering binnen het nieuwe Mobiel Breedband portfolio van de telecomprovider is dat zakenreizigers voortaan hun laptop of tablet online in het buitenland net zo kunnen gebruiken als dat ze dat gewend zijn in Nederland. Met 'Mobiel Breedband op Reis' heeft de klant beschikking over één bundel die te gebruiken is in Nederland én de 42 Vodafone Passport landen, waaronder alle landen binnen de EU, Turkije, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan.
Voor de consumentenmarkt introduceerde Vodafone eerder de Data Dagbundel op Reis. Voor 7,50 euro per dag heeft de klant al een dag lang toegang tot 3G internet in de 42 Passport landen met een bundel van 50 MB. Klanten betalen enkel voor de dagen dat er daadwerkelijk gebruik van internet wordt gemaakt. De Data Dagbundel op Reis is te activeren bovenop een nationaal Mobiel Breedband abonnement van Vodafone.
Klanten ontvangen een notificatie per sms via het Mobiel Breedband dashboard op de laptop, notebook of tablet (als het apparaat dit toelaat) als 80% van de bundel verbruikt is. Ook bij volledig verbruik van de nationale bundel krijgt de klant een notificatie. Doordat de klant geïnformeerd wordt over het verbruik en dit zelf kan monitoren, blijven onverwacht hoge rekeningen uit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.