Ads Top

Samsung lanceert Galaxy A70

Samsung lanceert voor de Nederlandse markt de Galaxy A70. Het royale infinity display verzekert je volgens het bedrijf van een meeslepende kijkervaring. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt voor optimale grip. Ook heb je beschikking over een ruime hoeveelheid werkgeheugen (6 GB). Het interne geheugen is standaard 128 GB en is met een MicroSD-kaart uit te breiden tot 512 GB.

Met de verbeterde, drievoudige camera van de Galaxy A70 en 32 megapixel hoge resolutie lens aan de voor- en achterkant maak je volens Samsung altijd scherpe foto's. Met de dieptelens pas je de scherptediepte aan. Zo kun je ook nadat je de foto gemaakt hebt, de foto nog scherpstellen of elementen uit het beeld accentueren. De 8 MP Ultra Wide Lens zorgt voor foto's met dezelfde kijkhoek als het menselijk oog. Scene Optimizer in de Galaxy A70 herkent 20 scènes en verbetert ze automatisch. Foutdetectie herkent oneffenheden automatisch voordat je op de knop klikt, waardoor jij nooit meer de perfecte foto mist.

De Galaxy A70 is uitgerust met een krachtige 4.500 mAh-batterij. Met Super-Fast Charging op 25 W ben je binnen no-time weer online.

De Galaxy A70 is vanaf medio april verkrijgbaar in de vier kleuren koraal, blauw, zwart en wit voor 399 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.