Ads Top

ACHOS smartphone kan tegen stootje

ARCHOS introduceert de Saphir 50X, een compact vormgegeven, robuuste smartphone met een 5-inch HD scherm, quad core processor met 2GB RAM, 16GB uitbreidbare interne opslag, twee camera's en een 4000 mAh batterij. De ARCHOS Saphir 50X is beschikbaar vanaf 159,99 euro inclusief BTW.

ARCHOS werkt voor deze ruggedized smartphones al 30 jaar samen met dochteronderneming Logic Instrument, een specialist in mobiele, zakelijke oplossingen voor allerlei werkomstandigheden. De ARCHOS Saphir 50X is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een meer dan stevige smartphone, eentje die tegen een stootje kan. De gebruiksmogelijkheden lopen dan ook uiteen van normaal gebruik in huis tot aan de meest extreme omgevingen.

De robuuste IP68-behuizing is bestand tegen stoten en vallen (tot een meter), blootstelling aan stof en water, met onderdompeling tot 30 minuten en temperaturen van -20 tot +55 graden Celsius. De ARCHOS Saphir 50X beschikt over een 5-inch HD 1280x720 IPS-scherm voor optimale weergave van foto's en video's, ook buiten.

De outdoor smartphone is verder voorzien van een 1,3 GHz quad core processor, 2GB RAM en 16GB intern geheugen dat uit te breiden is tot 128GB dankzij het geïntegreerde microSD-slot. De ARCHOS Saphir 50X heeft een batterij met een lange levensduur van maar liefst 4000 mAh voor gebruik tot 48 uur zonder opladen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.